36è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX.

Un any més es convoca el Concurs BBVA de Dibuix Escolar amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes escrits, enguany, per Júlia Prunés Massaguer.

Il·lustració premiada al Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2016. Sis contes per aprendre a ser feliços. Aya Chao Hassini. Segon premi. Escola Escola Valeri Serra, Bellpuig.

Dades de l'escola:

D'acord amb allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades, t'informem que les teves dades personals, així com les que puguin ser facilitades en el futur, són recollides i tractades en un fitxer titularitat de Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), Carrer Gràcia 17, 08201 Sabadell. Les esmentades dades han estat recollides per l'entitat per gestionar el servei o la informació que ens sol·licites amb el present formulari, i per remetre't informació sobre les nostres activitats i serveis. Dónes el teu consentiment exprés perquè s'utilizi l'adreça electrònica o bé qualsevol altra que en el futur la substitueixi, per tal de comunicar-te i fer-te arribar informació, ofertes comercials i publicitat de la mateixa Fundació. Podràs exercitar els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través d'escrit que podràs dirigir, directament o dipositant-lo a FACC, Carrer Gràcia 17, 08201 Sabadell amb la referència "Compliment Normatiu".

Tornar a la navegació
Envia'ns un correu
Truca'ns al
93 734 67 36
Visita un dels
equipaments

Tornar al llistat

 
36è Concurs BBVA de Dibuix Escolar

Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA

Un any més es convoca el Concurs BBVA de Dibuix Escolar amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes cedits per Editorial Mediterrània.

Il·lustració premiada al Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2014. Clàudia Garcia Cereceda. Escola de Maians, Maians-Castellfollit del Boix.


Segueix-nos

  • Bloc: bancadeproximitat.cat
  • Flickr: flickr.com/fcaixescatalanes
  • Vimeo https://vimeo.com/user27682825/videos
  • Twitter: @fcaixescat