Escoles

Completar la formació que els joves reben als centres docents, tot contribuint al seu desenvolupament com a persones, és fonalmental per fomentar la cultura i fer una societat millor ara i en el futur, i més propera a la realitat.  

Aquest apropament i coneixement poden adquirir-se a través de les diferents activitats pedagògiques i formatives que organitzen la Fundació Antigues Caixes Catalanes, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, la Fundació Antiga Caixa Terrassa, i BBVA CX. 

Les temàtiques que es treballen se centren en el foment de l’art i la cultura, el coneixement tecnològic i matemàtic, l’administració dels diners i l’estalvi, el coneixement del patrimoni natural i cultural, entre molts d’altres. 

Cada nou curs escolar, es posa en marxa un programa pedagògic pensat i dissenyat per tal que les escoles de tot Catalunya puguin aprofitar al màxim per ampliar i millorar les aptituds i els coneixements curriculars per a cada cicle formatiu, des d’infantil fins a batxillerat, passant pels cicles formatius i l’educació especial.

En aquest sentit, continuarem avançant per anar incorporant any rera any noves actuacions que siguin de l'interès de tothom. 

 

Visita la web de la Guia pedagògica

Tornar a la navegació
Envia'ns un correu
Truca'ns al
902 335 566
Visita un dels
nostres centres
 

Segueix-nos